Category Archives: Amazon

Amazon Quiz Time Daily Answers: Today’s Answer of Samsung Galaxy Note 9 [2nd December 2018]

Amazon Quiz Contest Samsung Galaxy Note 9

amazon today quiz answers

Amazon Quiz Time Daily 8-12 Answers

Tags:- Amazon Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Time Answers,Amazon Quiz Time Daily Answers

Hello Everyone Welcome to Really Tricks Website. Today we Tell About Amazon Quiz Time offer and give Amazon Quiz Time Daily Answers.

Amazon Quiz Time Daily Answers

 

Amazon Quiz Details In index:-
Today’s Quiz Name – Amazon Samsung Galaxy Note 9 Quiz
Today’s Prize – Samsung Galaxy Note 9
Quiz Time – 8 AM – 12 PM
Quiz Date – 2nd December November 2018
Winners List Will Declare On – 2nd december 2018

Really Tricks

Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 9

Also Read:-  [Free Loot] Get Smartpick Free samples

Answers of Samsung Galaxy Note 9 Quiz Contests [2nd December 2018]

1. The offspring of a zebra and a donkey is called a __. Fill in the blanks.

Answer : Zeedonk

2. The Koala bear’s diet mainly consists of eating __. Fill in the blanks.

Answer : Eucalyptus Leaves

3. The Koala bear’s diet mainly consists of eating __. Fill in the blanks.

Answer : True

4. What is the main component used in the manufacture of glass?

Answer : Sand

5. How many fights did Muhammad Ali lose in his professional boxing career?

Answer : 5


Answers Of Amazon Pay Quiz Time [1st December]

1. What is the name of the world’s largest lizard?

Answer – Komodo Dragon

2. What is the name of the first pyramid ever built in Ancient Egypt?

Answer – The Step Pyramid of Djoser

3. Which is the smallest and shallowest ocean in the world?

Answer – The Arctic Ocean

4. Which famous pop singer’s real name is Stefani Joanne Angelina Germanotta?

Answer : Lady Gaga

5. Which of these marine mammals is the largest of the dolphin family?

Answer : Killer Whale


Answers For Amazon Seagate 5TB hard drive Quiz Contest [30th Nov 2018]:-

Q1. Which of these is NOT considered to be a ‘macro-nutrient’?
Answer :Vitamins

Q2. ‘Fugdi’ is a folk dance, performed by women dancers forming circles or rows. Which state/region does it come from?
Answer : Goa/ Konkan

Q3. The State Bank of India was previously known as ______
Answer : Imperial Bank of India

Q4. What is the national sport of Bangladesh?
Answer : Kabaddi

Q5. National Milk Day is celebrated in India each year on Verghese Kurien’s birthday. When was this recently celebrated?
Answer : November 26

 

Get One Month Free Amazon Prime Membership

Amazon Free Membership One Month

hello everyone welcome to Really Tricks.  in this post we tell About Amazon Free Membership. You can Get Free Amazon prime Membership for one Month.

Free Amazon Prime Membership for one month

Free Amazon Prime Membership For One Month

How To Get One Month Free Amazon Prime Membership:-

1. first of all download icici pocket App From here.

Download 📩

2. Install and Open The App.

3. Now Enter Your Mobile Number and Verify it Using OTP.

4. Enter your basic details in asked form and enter any refer code of your friends.

5. Complete Your Small Kyc Using Aadhaar Card details.

6. After successfully Finished Registration goto Add Money Through UPI option and Copy the @icici UPI Address.

7. Now go to Your Paytm App or Google Pay App and Send Rs10 Using your Copied UPI.

8. Now Goto Amazon Prime Sife From here https://www.primevideo.com/

9. Now Click on 30 Days Free Prime Options.

10. Now Login with Your Amazon Account details.

11. It will Cost You Rs2 For Card Verification now Choose Payment option ICICI DEBIT CARD.

12. Now Enter Your Pocket App Card details and Pay ₹2 (Refundable)

13. After Successfully Completed Payment You Got Free One Month Amazon Prime Membership in Your Account.

14. If You Facing Any problems in this trick then Comment your Problem or 😊Thanks in the Comment box.

 

Thanks For Visiting Really Tricks

Amazon Quiz Answers : Festive Riddles Quiz Answers

Amazon Quiz Answers

Hello Everyone , Welcome to Really Tricks Official Website… Today we Tell About Amazon Quiz. And we Provide Amazon Quiz Answer For You .

Note:- These Amazon Quiz Answers Not absolutely Right, But 99% Righted By me And My Team.

Amazon Quiz Answer

Amazon Today Quiz Answers 16 Oct 2018

Amazon Quiz Answers: Festive Riddles Quiz Answers – 16th October 2018

Q1.A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?
Ans :Rangoli

Q2. A box of diamonds that most love to eat. What am I?
Ans. Sugar

Q3. To throw me, you’d prefer a crowd. What am I?
Ans. A Party

Q4. I have hearts but no other organs. What am I?
Ans. A deck of cards

Q5. I am a kind of coat that can only be put on when wet. What am I?
Ans. Paint

 

( Hindi video added)Airtel Offer : Get Free Rs51 Amazon Gift Card

Hello Everyone welcome to really tricks. Today we tell about How to free Rs51 amazon gift card from Airtel.

Free Rs51 Amazon Gift Card

Airtel free Rs51 amazon Gift card

Continue reading ( Hindi video added)Airtel Offer : Get Free Rs51 Amazon Gift Card

Amaon Add Money Offer

Amaon Add Money Offer Add Rs1000/- And Get 10% Cash back From Amazon.com

Amazon Offer To Get Upto Rs100 Cashback On Add Money. Amazon Offer, Amazon Add Money Offer, Add Money latest Offer.

 


Heloo Readers,Today We Tell About Amazon Add Money Offer To Get Rs100 Cashback On Add Minimum Rs1000 or More. If You Facing Any Problem on This process then put a Comment in Comment Box

Amazon

About Amazon add money Offer:-

Amazon Add Money Gift Card Offer: Amazon is one of the largest online shopping destinations in India where we can buy a-z products at huge discounts. As Amazon summer sale is going on nowadays they are giving huge discounts on every purchase we made during this time.

Also Loot:-

Amazon One Plus 6 Free Quiz Answers

How To Get Rs100 Cashback On Adding Money:-

1. First Of All Download Amazon Latest Application form here.

Or Directly Go To Offer Page From here

2. Install And Open the App.

3. Now Login/Register to Your Amazon Account.

4. Now Click on Add Money.

5. Enter the Amount.

6. Minimum Amount ₹1000 For Getting 10% Cashback(Upto 100).

7. Now Complete the Payment, You Get ₹100 Within 3 Working Days.

8. You Can Use Cashback Amounts in Any Amazon Products.

Terms and conditions:-

1. This Offer is valid from May 17, 2018 to May 31, 2018 (both days inclusive) (“Offer Period”), unless extended or revoked by Amazon, in its sole discretion, without any prior notice and without any liability.

2.During the Offer Period, any customer who loads a minimum of INR 500 into the Amazon Pay Balance associated with his/her Amazon.in account by using the Unified Payment Interface (“UPI”) payment option for such load, (such customer, “Eligible Customer”) will be entitled to receive a cashback of INR 100.

3.Amazon reserves the right, at any time, without prior notice, without liability, and without assigning any reason whatsoever, to add/alter/modify/change or vary all of these Offer Terms or to replace, wholly or in part, this Offer by another offer, whether similar to this Offer or not.

4.The cashback under this Offer will be provided within 72 business hours from the day of the successful load of Amazon Pay Balance in accordance with these Offer Terms.

 

Thanks for Visiting Really Tricks….